Om Crediwizz

Crediwizz.com är en webbplats vars främsta syfte är att underlätta för besökaren att fatta rätta ekonomiska beslut vid frågor som rör kreditkort och lån. Vi arbetar för att på ett enkelt och övergripande sätt ge konsumenter en överblick kring de val som finns ute på marknaden. Med vår webbtjänst har du möjlighet att fatta rätt beslut om vilka lån eller kreditkort som är bäst för dig baserat på ett personligt plan.

På vår site kan du bland annat:

  • Jämföra kreditkort och fatta rätt beslut kring vilket kort som är bäst för dig.

  • Läsa recensioner om specifika kreditkort men även om kreditkortsutfärdarna

  • Ta del av information, fakta och nyheter inom kreditkort och lån

Hur vi arbetar

Vi lägger ner en hel del tid på den här sidan. Både vad gäller information och recensioner av olika finansiella produkter. Vill du veta mer om hur vi går tillväga? Läs mer om våra recensioner och jämförelser.

Vilka står bakom Crediwizz.com?

Crediwizz.com ägs och drivs av Venerolink. Vi som driver crediwizz.com är två entreprenörer med stort ekonomiskt intresse.

Robin Johansson robin@crediwizz.com Kandidatexamen i företagsekonomi från Linköpings Universitet med ett intresse för privatekonomi, börs och makro. Under de senare åren har även intresset för webbprogrammering skjutit i höjden, vilket är en av anledningarna till varför denna webbplats existerar.

Hur kan man komma i kontakt med oss?

Har du några frågor om oss eller om de tjänster vi tillhandahåller? Du är alltid välkommen att kontakta oss så ser vi till att svara på dina frågor eller övriga ärenden så fort som möjligt. Vi nås enklast på mail: info(a)crediwizz.com